Wandbekleding Willems

Wandbekleding

Speciale wandbekleding geeft uw interieur een persoonlijke uitstraling. Schildersbedrijf Willems geeft uw woonkamer, badkamer of andere ruimte die bijzondere look. Onze vakmensen werken met diverse speciale materialen en technieken. Behang is weer helemaal terug van weggeweest en wij verzorgen dit in alle soorten en maten. Een hele kamer, of juist een enkele wand in een ruimte. Ook kunt u bij ons een foto of afbeelding in een fullcolour wandbekleding laten ontwikkelen (uit 1 stuk). Daarmee creëert u echt speciale effecten in uw woon- of bedrijfsruimte.

Maak de muren behangklaar voordat u begint

Voordat we beginnen met het behangen van uw woonkamer, zullen we de muren eerst behangklaar maken, zodat deze gemakkelijk afgewerkt kunnen worden met een splinternieuw behang. Indien uw muren ongelijk zijn of het oppervlak ruw is, dan is het van belang om eerst een pleisterlaag aan te leggen. Deze laag zorgt ervoor dat het oppervlak gelijk getrokken wordt. Onze stucadoor vult en egaliseert beschadigingen op de muur en maakt alles weer haaks en vlak. Vervolgens kunnen we beginnen met het aanbrengen van de nieuwe wandbekleding.

Topmerken wandbekleding

In wandbekleding zijn verschillende merken waar wij actief mee werken. Deze staan hieronder vermeld. Elk merk wandbekleding heeft zijn eigen stijl en beschikt over verschillende eigenschappen. Door met verschillende merken te werken, hebben we naar iedereen zijn smaak, wandbekleding die bij het interieur van uw woonkamer past.

Wandbekleding van Élitis

Haute Couture materialen, dat is Élitis, een merk waar wij al jaren exclusief dealer van zijn. Élites is een absolute trendsetter. Wil je echt iets nieuws en onderscheidends, dan zijn de producten van dit merk een absolute aanrader.

Wandbekleding van Arte

Het merk Arte, de ultieme verfijning in muurbekleding, ontwikkelt prachtige producten die bij ons exclusief verkrijgbaar zijn. Bovendien hebben zij met Arte Contract een lijn van muurbekleding die speciaal voor de projectmarkt is ontwikkeld. Deze duurzame wandbekleding voldoet aan de meest strenge eisen op het gebied van brandveiligheid, stootvastheid en afwasbaarheid.

Wandbekleding van HookedOnWalls

Soms gedurfd, vaak verrassend en altijd net dat tikje anders. HookedOnWalls is een behangmerk met een uitgesproken stijl, smaakvol en tegelijk ook toegankelijk. De producten van dit merk zijn toepasbaar in zowel privé interieurs als binnen de projectmarkt.

Ervaar de mogelijkheden: advies op maat

Onze interieurspecialisten zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van materialen, techniek en kleur. Iets bijzonders op een van de wanden in uw woon- of werkruimte zorgt voor een persoonlijke touch. Graag gaan wij met u in gesprek om te kijken hoe dat bijzondere accent in uw leefomgeving kunnen aanbrengen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan