Timmerwerk

Schilder Willems is meer dan een schildersbedrijf. Wij verzorgen ook al het timmer- en renovatiewerk aan je woning, in het bijzonder bij de vernieuwing van de beglazing in je huis of bedrijfspand. Indien ramen en/of kozijnen aan vervanging toe zijn, nemen wij dit geheel uit handen. Ook verzorgen wij de aanpak van houtrot, de montage van glaswerk en gevelbetimmering. Schildersbedrijf Willems kan je volledig ontzorgen. Laat gerust alles aan schildersbedrijf Willems over. Wij helpen je graag! 

Veilig wonen en werken

Om ongewenste gasten buiten de deur te houden, monteren wij meerpuntssluitingen in uw buitendeuren en ramen. Zeker het overwegen waard als het houtwerk toch al geschilderd moeten worden. Ook op het gebied van beglazing bieden wij volop mogelijkheden met betrekking tot uw veiligheid, zodat je fijn en onbezorgd kunt wonen en werken.

Het vervangen van je glaswerk in ramen en deuren zorgt niet alleen voor een veiliger gevoel, maar kan ook nog eens flinke energiebesparing opleveren. Onze ervaren timmermannen weten als geen ander wat het beste glas is voor jouw woning of bedrijfspand. Daarin denken we aan veiligheid, duurzaamheid  en vooral aan de praktische toepassing. Zodat jouw woongenot alleen maar groter wordt. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van nieuwe beglazing te bespreken. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan