Timmerwerk Willems
Timmerwerk Willems

Timmerwerk

Een timmerman gezocht voor al uw schilderwerk? Als totaalaanbieder heeft schildersbedrijf Willems sinds enkele jaren ook een vakkundige timmerman in dienst. Ook al uw hout- en timmerwerk kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Indien ramen en kozijnen aan vervanging toe zijn, nemen wij dit geheel uit handen. Ook verzorgen wij de aanpak van houtrot, de montage van glaswerk en gevelbetimmering. Schildersbedrijf Willems kan u volledig ontzorgen, zodat u niets hoeft af te stemmen met meerdere partijen. Wel zo rustig en comfortabel.

Timmerman gezocht voor een klus?

Wanneer u op zoek bent naar een timmerman voor een klus, dan kunt u rekenen op ons all-round schilderbedrijf Willems. Wij zitten al veertig jaar in het vak en zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een uiteenlopende dienstverlening. Ondanks dat we de afgelopen jaren onze dienstverlening sterk uitgebreid hebben, zijn we onze specialisme nooit verloren. Integendeel, door het uitbreiden van onze dienstverlening is het mogelijk om ook bij ons terecht te komen voor uw timmerwerk. Een timmerman gezocht voor een klus? Dan zijn wij de betrouwbare partij waar u naar op zoek bent. Voor ons is service enorm belangrijk. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar

Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij de juiste partner voor al uw timmerwerk. Wij bieden de hoogste kwaliteit en een compleet pakket aan diensten. We onderscheiden ons door hoge kwaliteit te leveren in combinatie met een persoonlijke aanpak. U kunt ons inschakelen als allround timmerman, maar ook staan wij klaar voor schilderwerkzaamheden. Deze veelzijdigheid maakt het voor u mogelijk om met slechts een partij samen te werken en uw hele woning op orde te hebben. Ook voor eventuele restauraties aan kozijnen of muren, zijn wij de timmerman waar u al tijden naar heeft gezocht.

Onderhoudsplan voor timmerwerk

Met een goed onderhoudsplan voor uw schilderwerk buiten en timmerwerk kunt u bij ons voor een langere periode van tijd uw woning laten verbeteren. Op deze manier blijft het onderhoud ook op de langere termijn piekfijn in orde. Naast dat wij de garantie bieden om uw schilderwerkzaamheden op structurele basis uit handen te nemen, kunnen wij ook het bijhouden van timmerwerk voor u oppakken. Dit betekent dat we regelmatig het timmerwerk komen inspecteren en waar nodig bijwerken. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken en is uw woning voor de langere termijn beschermd tegen weer en wind.

Wanneer een timmerman inschakelen?

Een goed moment om een timmerman in te schakelen is wanneer u slijtage of schade ziet aan uw pand of bedrijfspand. Hierbij kunt u denken aan houtrot, afgebladerde verf of het zetten van nieuwe beglazing. Het is belangrijk om uw timmerwerk in orde te hebben, aangezien dit de houdbaarheid en waarde van uw pand ten goede doet. Achterstallig onderhoud kan ertoe leiden dat uw huis in waarde daalt en is daarnaast niet mooi voor het oog. Het is dus verstandig om op reguliere basis een timmerman in te schakelen.

Timmerman gezocht met ervaring?

Met meer dan 40 jaar ervaring in het vak hebben we enorm veel ervaring opgedaan. Zo is geen situatie meer nieuw voor ons en kunnen we direct aan de slag. Daarnaast hebben we alle materialen en expertise in eigen huis. Onze timmermannen zijn direct inzetbaar, zodat u niet lang hoeft te wachten. Een timmerman met jarenlange ervaring biedt dus vele voordelen. Wilt u een afspraak maken om uw vraagstuk te bespreken? Neem gerust eens contact met ons op. We zijn zowel telefonisch als via de mail bereikbaar.

Veilig wonen en werken

Om ongewenste gasten buiten de deur te houden, monteren wij meerpuntssluitingen (incl. politiekeurmerk) in uw buitendeuren. Zeker het overwegen waard als de deuren toch al geverfd worden. Ook op het gebied van beglazing bieden wij volop mogelijkheden met betrekking tot uw veiligheid, zodat u fijn en onbezorgd kunt wonen en werken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan