Spuitwerk Willems
Spuitwerk Willems

Spuitwerk

Spuitwerk uit laten voeren aan uw plafond of muren? Spuitwerk geeft uw interieur een geheel nieuw gezicht. Schildersbedrijf Willems geeft uw keuken, meubels, kozijnen of radiatoren weer die eigentijdse kleur en uitstraling. In onze professionele spuiterij in Rijkevoort werken wij uitsluitend met de beste kwaliteitsproducten. Onze gecertificeerde spuiter brengt alle mogelijke kleuren en glasgraden met zorg aan. Indien gewenst halen wij u meubels op en brengen deze weer geheel in het nieuw bij u terug. U heeft nergens omkijken naar.

Spuitwerk voor muren of plafond

Naast het spuiten van uw interieur is het voor ons ook mogelijk om uw wanden of plafond te voorzien van nieuw stucwerk. Van het aanbrengen van een nieuwe structuur aan een klein toilet tot het uitvoeren van restauratie werkzaamheden aan het plafond. Bij Schilder Willems hebben wij vakmannen in dienst die u bij kunnen staan bij allerlei soort werkzaamheden. Wij werken snel, efficiënt en zijn betrouwbaar. Daarnaast vinden wij service enorm belangrijk. Wanneer u niet geheel tevreden bent over het spuitwerk aan muren of het plafond, dan denken we graag met u over een passende oplossing. We doen alles om uw huis tot een succes te maken.

Stucwerk en spuitwerk voor muren of plafond

Met spuitwerk aan plafond of wanden, kunnen we zowel buiten als binnen het verschil maken. Binnen ons bedrijf beschikken we over de beste materialen en zijn we goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden. Zo zijn er verschillende manieren om spuitwerk aan muren uit te voeren. Onderstaand zullen we u wat voorbeelden geven van de verschillende soorten manieren die wij als schildersbedrijf vaak tegenkomen.

Airless spuitwerk

Airless spuitwerk aan muren of plafond is in iedere gewenste kleur mogelijk. Daarnaast staat het bekend om zijn hoge productiesnelheid en strakke afwerking. Airless spuiten geeft een fraai en gelijkmatig resultaat. Verder kan Airless spuitwerk zowel voor plafond als wanden op verschillende spackspuitwerk worden aangebracht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schuurwerk, spachtelputzen bestaand schilderwerk.

Spuitwerk muren nieuwbouw woning

Naast het aanbrengen van spuitwerk aan bestaande woningen is het voor ons ook mogelijk om spuitwerk aan te brengen op muren van nieuwbouw woningen. Bij nieuwbouw woningen raden we altijd aan om deze werkzaamheden uit te laten voeren voordat de meubels in uw huis geplaatst worden. Met deze werkzaamheden te beginnen, omdat het naderhand lastiger is om alle meubels uit huis te plaatsen. Mocht het voorkomen dat u het spuitwerk van de muren van uw nieuwbouw woning op een later tijdstip aan wilt pakken, dan bieden wij de service om uw woning leeg te halen en weer terug te brengen, wanneer het spuitwerk erop zit.

Uw keuken of meubels in een andere kleur? 

Graag maken we een afspraak om te kijken naar de mogelijkheden in uw woning of bedrijfspand. Wij geven u op maat kleuradvies en denken mee op basis van uw wensen en budget. Ook op het gebied van wandafwerking heeft schildersbedrijf Willems de juiste specialisten in dienst.

Vraag vrijblijvend een offerte aan