Beglazing

Schildersbedrijf Willems is gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van beglazing, in het bijzonder van isolerend glas, HR+, HR++ (dubbelglas) en HR+++ (tripleglas). Wij verzorgen het gehele traject, van het inmeten van het glas tot het daadwerkelijk plaatsen ervan. Je wordt hierin compleet ontzorgd. Ook kunnen we jouw huis of pand voorzien van duurzaam dubbelglas of tripleglas en dit weer in de originele staat terugplaatsen. Zodat je niet het gehele kozijn hoeft te vervangen. Wij denken graag praktisch mee over duurzaamheid van zowel jouw kozijnen als portemonnee. 

Zonwerende beglazing voor optimaal wooncomfort

In uw woning of werkomgeving wilt u zoveel mogelijk comfort en leefplezier. De keuze van het juiste glas is daarom essentieel. Bij ruimtes die zuid en zuidwesten gericht zijn, speelt de zon een belangrijke rol of het nu winter of zomer is. Vaak kan teveel warmte of een overdaad aan direct zonlicht storend werken, zeker in uw keuken, eetkamer of kantoor. Daarom biedt Schildersbedrijf Willems diverse soorten dubbel & triple isolatieglas dat zonwerend werkt. Afhankelijk van de situatie laat de zonwerende beglazing net minder warmte door en werkt het dus reflecterend, terwijl wel nog voldoende licht binnenkomt in de ruimte. 

Hoogrendementsglas

Hoogrendements glas bestaat uit twee enkele glasplaten met daar tussen een isolerende ruimte (spouw genaamd). De verschillen in spouwdikte uiten zich in de verschillende benamingen HR+ en HR++ en HR+++ glas. De isolerende ruimte wordt opgevuld met edelgas (argon) waardoor de warmte niet kan ontsnappen. Dit type glas zorgt voor een betere warmte-isolatie, wat ervoor zorgt dat in de winter de warmte binnen wordt gehouden. Doordat er minder gestookt hoeft te worden, wordt het milieu minder belast en leidt dit tot een lagere energierekening. Verder zorgt een investering in glasisolatie voor een waardestijging van uw woning of bedrijfspand. Daarnaast heeft hoogrendementsglas een geluidswerende werking en is isolatieglas minder inbraakgevoelig. 

Lagere vaste lasten

De juiste beglazing zorgt voor meer wooncomfort, maar bovendien ook voor minder vaste lasten. Met de alsmaar stijgende energieprijzen een zeer warm welkom! Verder zorgt een investering in glasisolatie voor een waardestijging van uw woning of bedrijfspand. Daarnaast heeft isolatieglas een geluidswerende werking en is bovendien minder inbraakgevoelig. Voor meer informatie en advies over duurzame mogelijkheden op het gebied van beglazing bent u bij Schilder Willems aan het juiste adres. 

Beglazing voor bijzondere situaties

Schilder Willems is specialist in figuurglas, glas-in-lood, glasbalustrades en glazen deuren en wanden, bijvoorbeeld in de badkamer. Glas is en blijft bijzonder en tijdloos en geeft uw woning dat extra wooncomfort. Benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van beglazing, neem dan contact met ons op. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan