Buitenschilder Willems
Buitenschilder Willems

Schilderwerk buiten

Schilder Willems is dé specialist voor al uw buitenschilderwerk in de regio Nijmegen, Land van Cuijk en Maasduinen. Als buitenschilder gaan we aan de slag met al het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning of bedrijf. De buitenkant van uw pand zorgt namelijk voor de eerste indruk, en die moet goed zijn! Laat uw woning u ook echt het gevoel van thuiskomen geven. Een nieuwe kleur van uw woning of bedrijfspand zorgt voor een nieuwe en frisse uitstraling. Daarnaast is het ook mogelijk om schilder onderhoudswerkzaamheden uit handen te nemen. Hierbij kunt u denken aan het verven van deuren en kozijnen.

Wat doet een buitenschilder?

Een buitenschilder zorgt voor al het schilderwerk buiten. Denk hierbij aan het schilderen van houten kozijnen en deuren, maar ook duurzame onderhoudswerkzaamheden. Ook kunnen wij als specialist uw dakkapel of tuinhuis schilderen. Naast het aanbrengen van een nieuwe laag verf, houden wij ons ook bezig met het schuren, verwijderen van oude verf en kleine reparaties. Wij, van Schilder Willems zorgen voor een duurzame en hoogwaardige kwaliteit en bieden daarnaast uitstekende service en advies op maat. 

Duurzaam schilderwerk buiten: onderhoudsplan

Met een goed onderhoudsplan bent u voor lange tijd verzekerd van een goed verzorgde woning of bedrijfspand. U kunt dit natuurlijk helemaal zelf regelen, maar wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen. Dit betekent dat wij regelmatig het buiten schilderwerk komen inspecteren en zo nodig bijwerken. En u heeft geen zorgen meer, uw huis is voor lange tijd beschermd tegen weer en wind.

Wanneer een buitenschilder inschakelen voor schilderwerk buiten?

Een buitenschilder schakelt u in wanneer de buitenkant van uw woning of bedrijfspand wel nieuwe uitstraling kan gebruiken. Of wanneer een nieuwe laag verf gewoon nodig is voor onderhoud. Door de werkzaamheden van een buitenschilder is uw woning voldoende beschermd tegen de wisselende weersomstandigheden waar wij in ons land mee te maken hebben. De uitstraling en levensduur van uw woning of bedrijfspand wordt sterk vergroot door de juiste aanpak en een verfadvies op maat. Door voor elke situatie het juiste verfsysteem (verschillende lagen) toe te passen kan uw woning of gebouw er weer voor langere tijd tegenaan. 

Beste periode om buiten te schilderen?

Wij adviseren om het schilderwerk buiten iedere vijf tot tien jaar te (laten) doen. Wanneer u eerder al blaasjes of scheurtjes in de verf ziet, dan raden wij aan om de buitenkant van uw woning of bedrijfspand al eerder te laten schilderen. De beste tijd om uw woning te schilderen is de periode tussen april en oktober. In deze maanden is de luchtvochtigheid relatief laag ten opzichte van de andere maanden. Door de prettige temperatuur in deze maanden droogt de buitenverf snel. Dit zorgt er ook voor dat verschillende lagen verf (verfsysteem) relatief snel kunnen worden aangebracht. 

Waarom een buitenschilder inschakelen?

U wilt natuurlijk een fijn thuis hebben en in een fris en opgeruimd huis wonen. Bovendien wilt u dat het huis of pand waar u woont of werkt er verzorgd uitziet. Voor uzelf, maar ook voor uw bezoekers. U wilt een goede eerste indruk maken. Buiten schilderwerk draagt hier enorm aan bij. Zo zullen de kozijnen, schuttingen, buitenmuren en andere onderdelen van uw woning of pand er goed uit zien. Bovendien zorgt u met goed schilderwerk voor een duurzaam onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Niet alleen levert dat op korte termijn een beter aanblik op, maar ook op langere termijn zal dit estetische en financiële waarde opleveren. 

Een buitenschilder zorgt voor een beschermlaag tegen wisselende weersomstandigheden

De Hollandse weersomstandigheden tasten de kozijnen en andere onderdelen van uw woning aan. De juiste verflaag biedt veel bescherming tegen zon, wind en regen. Zo voorkomt u dat de houten kozijnen van uw woning gaan rotten. Schakel daarom altijd een specialist in, deze neemt niet alleen veel last uit handen, maar kan vaak ook erger voorkomen. Schilder Willems heeft veel ervaring in het beschermen van uw kostbare bezit. Wij weten wat onder alle omstandigheden de juiste keuze te maken en toe te passen. Naast het schilderen van de buitenkant van uw woning, kuntj u bij Schilder Willems ook terecht voor binnenschilderwerk. Zo kunnen wij uw gehele pand van binnen en van buiten de juiste uistraling en bescherming bieden. Ons team van schilderprofessionals gaat graag aan de slag voor u. 

Schilderwerk buiten begint bij het kiezen van de juiste kleur

Wanneer u zich nog aan het oriënteren bent, dan kunnen wij u als ervaren specialist ondersteunen met een kleurenadvies. Wij vertalen uw persoonlijke wensen door naar een kleurenpalet, wat geheel aansluit bij het object. Bovendien helpen wij u met het kiezen van de juiste materialen en toepassingen. Onze kennis en meer dan veertig jaar ervaring zorgen ervoor dat wij weten wat wel en wat niet kan. Bovendien zijn we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen kleuren, materialen en interieur.

Verschillende soorten verf voor schilderwerk buiten

Tijdens het schilderen van de buitenzijde van uw woning of bedrijfspand maken wij gebruik van verschillende soorten verf en materialen. Wij werken alleen met de beste verf en materialen in alle soorten en maten. Deze verfsoorten kunnen onderscheiden worden in de volgende categorieën: hoogglans, zijdeglans, lakverf, beits, alkydverf en structuurverf. Deze verschillende verfsoorten worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Heeft u vragen over een van deze materialen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. 

Voordelen van het inschakelen van een buitenschilder?

Het inhuren van een buiten schilder voor het buiten schilderwerk van uw woning of bedrijfspand biedt natuurlijk vele voordelen. Het grootste voordeel van het inhuren van een expert is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het project. Bij Schilder Willems nemen wij het gehele project van A t/m Z van u over. Doordat wij dagelijks actief zijn als schilder zijn wij niet alleen goed in ons vak, maar kunnen wij een nieuwe laag verf ook in rap tempo aanbrengen. Hiervoor hebben we, als buitenschilder, verschillende schildertechnieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spuitwerk.

Schilderwerk buiten: zelf doen of uitbesteden?

Ondanks dat zeker mogelijk is om zelf aan de slag te gaan met het buiten schilderwerk, raden wij toch aan om voor de ultieme kwaliteit een specialistische schilder in te schakelen. Zo hebben wij als schildersbedrijf de vakkennis, ervaring en materialen om uw woning om te toveren tot een compleet nieuwe belevenis. Wanneer u zelf op de ladder wilt gaan staan is het van belang om goed voorbereid te werk te gaan. Zo moet u zowel uw veiligheid als die van andere goed in de gaten houden. Vooral bij schilderwerkzaamheden, waarvoor een ladder benodigd is, is veiligheid van groot belang. Door onze jarenlange ervaring hebben wij op het gebied van schilderwerk buiten alles meegemaakt. Hierdoor is geen situatie voor ons te gek en gaan we altijd met de juiste materialen op een opdracht af.

Schilderwerk buiten: laat uw schilderwerk uitvoeren door een specialist

Schilder Willems staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Al meer dan veertig jaar lang zijn wij de specialist op het gebied van zowel binnen- als buitenschilderwerk. Wij zijn oprecht trots op ons werk en staan te springen om ook voor u aan de slag te gaan. Wilt u meer informatie ontvangen over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Buitenschilder gezocht? Vraag dan een offerte aan

Bent u op zoek naar een buitenschilder voor als uw schilderwerk? Dan bent u bij Schilder Willems aan het juiste adres. Zowel voor schilderwerk aan de binnenkant als buitenzijde van uw woning of pand, kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben wij, in de afgelopen veertig jaar, onze dienstverlening verder uitgebreid. Zo zijn wij ook specialist in spuitwerk, beglazing, timmerwerk en wandbekleding. Neem contact met ons op en schakel een buitenschilder in voor het schilderen van de buitenkant van uw woning.

Vraag vrijblijvend een offerte aan