Kleuradvies

Schildersbedrijf Willems brengt kleur in je leefomgeving zodat je jezelf helemaal thuis voelt. Wij vertalen je persoonlijke wensen in een kleuradvies op maat. Daarbij gaan we verder dan je vraagt en we komen graag met ideeën waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht.  Onze kennis en ervaring van bijna 50 jaar zorgen ervoor dat wij weten we wat wel en niet kan, en wat het effect van bepaalde kleuren of combinaties daarvan is. Bovendien zijn we op de hoogte van de laatste trends op het gebied van kleur, materialen en interieur.

Bij het opstellen van een kleuradvies denken wij ook graag mee in het complete plaatje, en adviseren je overige materialen en materiaalsoorten. Alle materialen brengen we samen, zij vormen de basis voor een gedegen kleur- en materiaalplan, waarbij alles aan bod komt. Een juiste basis, wat verassende elementen en kleuren, de juiste sfeer. Wij luisteren naar je wensen en werken dat uit tot een persoonlijk plan

Kleur en interieur: advies op maat

Ben je op zoek naar de juiste kleuren voor je interieur? Wij denken graag mee op basis van je wensen en budget. Onze kleurspecialisten werken graag een kleuradvies voor je uit om je huis of pand nog persoonlijker te maken. Ook op het gebied van wandbekleding heeft schildersbedrijf Willems de juiste specialisten in huis om je te adviseren.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan