Kleuradvies Willems
Kleuradvies interieur woonkamer

Kleuradvies

Schildersbedrijf Willems brengt kleur in uw leefomgeving zodat u zich helemaal thuis voelt. Wij vertalen uw persoonlijke wensen in een kleuradvies op maat. Daarbij gaan we verder dan u vraagt en wij draaien en komen met ideeën waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht.  Onze kennis en ervaring van ruim veertig jaar zorgen ervoor dat wij weten we wat wel en niet kan. Bovendien zijn we op de hoogte van de laatste trends op het gebied van kleur, materialen en interieur.

Kleuradvies muren en plafond woonkamer

De woonkamer, waarschijnlijk de ruimte waar u en uw gezin het meeste tijd doorbrengen. En, belangrijker nog, de meeste herinneringen opdoen. De kleur van de muren en het plafond in uw woonkamer bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in deze ruimte. Wanneer het om kleuren gaat moet u zichzelf bepaalde vragen stellen. Is de beschikbare ruimte groot of juist klein? Past de kleur van mijn muren en plafond bij de rest van mijn interieur?

Ons kleuradvies voor muren en plafond van de woonkamer hangt sterk af van de grootte van de ruimte. Wanneer u geen grote woonkamer heeft, dan adviseren wij u om vooral te kiezen voor lichte tinten. Dit zorgt voor optisch meer ruimte en weerkaatst het invallend licht. Wanneer uw woonkamer een laag plafond heeft, dan kunt u meer ruimte creëren door deze één of twee tinten lichter te schilderen dan de muren.

Kleuradvies voor interieur woonkamer

Naast het kleuradvies dat wij geven over de muren en het plafond, denken wij ook graag mee over de kleuren van uw interieur. Op basis van uw wensen en budget adviseren wij u over kleuren die goed samengaan, en zullen we de bepaalde kleuren bij elkaar juist afraden. Uiteindelijk is het uiteraard uw keuze, en smaken verschillen. Echter, zijn we wel helemaal op de hoogte van de trends en ontwikkelingen binnen de markt van interieur. Hierdoor kunnen wij u voorzien van het beste kleuradvies.

Afhankelijk van uw persoonlijke behoeften bieden we kleuradvies op maat aan. Het internet biedt veel verschillende stijlen en de mogelijkheden zijn immens. Om tot het beste resultaat te komen, raden we echter aan om het internet even naast u neer te leggen. Ga juist even in uw (nieuwe) woonkamer zitten en laat uw creativiteit de vrije loop.

Kleur en interieur: advies op maat

Bent u op zoek naar de juiste kleuren voor uw interieur? Wij denken graag mee op basis van uw wensen en budget. Onze kleurspecialisten werken graag een kleuradvies voor u uit om uw huis of pand nog persoonlijker te maken. Ook op het gebied van wandbekleding heeft schildersbedrijf Willems de juiste specialisten in dienst.

Vraag vrijblijvend een offerte aan