Renovlies en glasvlies behang

Renovlies is glasvezelbehang waarbij de structuur van het behang niet zichtbaar is. Ideaal dus voor een gladde en strakke afwerking van je muren en wanden. Renovlies, oftewel renovatievlies, zorgt voor extra bescherming tegen scheuren van muren in nieuwbouw projecten en/of bestaande woningen en panden. We noemen het ook wel glasvlies of glasvezelbehang. Ideaal dus voor een gladde en strakke afwerking van je muren en wanden.

Renovlies behang bestaat al heel lang, het werd vroeger vooral toegepast bij renovaties. Oude wanden voorzien van een laag renovatievlies zorgt ervoor dat de muren er weer zoals nieuw uitzien. Bovendien worden oude muren door het renovlies veel beter beschermd. 

Glasvlies of glasvezelbehang is ook uitstekend toepasbaar op behangklare wanden in nieuwbouw. Door het aanbrengen van het renovlies of glasvezelbehang ontstaat er een perfect eindresultaat. 

Voordelen van renovlies en glasvlies behang

Renovlies behang is een sterk behang dat vele voordelen kent. Het zorgt voor een naadloze afwerking van je nieuwbouw wanden en het verkleint de kans op scheuren (die vrijwel altijd ontstaan) en andere oneffenheden. Bovendien is het ook nog eens brandveilig. Ten opzichte van gewoon stucwerk is renovlies behang veel sneller aan te brengen: in relatief korte tijd zijn je wanden super glad en strak. Wil je toch liever een motief in je behang, dan kan dat natuurlijk ook. 

Daarnaast is renovlies of glasvlies stoot- en krasvaster dan stucwerk en is daarmee de ideale oplossing wanneer je kinderen of huisdieren hebt. Bovendien is renovlies of glasvlies makkelijk over te schilderen of te spuiten. Dit schilderwerk kunnen wij natuurlijk ook helemaal voor je verzorgen. 

Is jouw woning toe aan een opknap- of renovatiebeurt dan is werken met glasvlies ook een serieuze optie. Het beschermt oude muren en wanden beter tegen scheuren, krassen en deuken dan gewoon stucwerk. Niets is zo vervelend dan die eerste krasjes en deuken op je nieuwe stucwerk. Kies er daarom voor om je muren te laten behangen met glasvlies of renovlies. Schilder Willems kan je hierbij volledig ontzorgen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan