Wij werken graag samen!

Wij werken met de meest professionele materialen van Sikkens (Akzo Nobel). Het merk Sikkens Wood Coatings bestaat al sinds 1792. Een betrouwbare leverancier met een berg ervaring en deskundigheid! Sikkens is dé marktleider waar wij met veel plezier mee samenwerken en waar wij altijd op kunnen bouwen. Wilt u meer weten over de kwaliteitsproducten van Sikkens, neem dan eens een kijkje op hun website.

Bovendien zijn wij partner-dealer van een aantal specialistische merken op het gebied van behang en wandbekleding.

Haute Couture materialen, dat is Élitis, een merk waar wij al jaren exclusief dealer van zijn. Élites is een absolute trendsetter. Wil je echt iets nieuws en onderscheidends, dan zijn de producten van dit merk een absoulte aanrader.

Het merk Arte, de ultieme verfijning in muurbekleding, ontwikkelt prachtige producten die bij ons exclusief verkrijgbaar zijn. Bovendien hebben zij met Arte Contract een lijn van muurbekleding die speciaal voor de projectmarkt is ontwikkeld. Deze duurzame wandbekleding voldoet aan de meest strenge eisen op het gebied van brandveiligheid, stootvastheid en afwasbaarheid.

Soms gedurfd, vaak verrassend en altijd net dat tikje anders. HookedOnWalls is een behangmerk met een uitgesproken stijl, smaakvol en tegelijk ook toegankelijk. De producten van dit merk zijn toepasbaar in zowel privé interieurs als binnen de projectmarkt. 

Wij zijn er trots op dat we al vele jaren met de kwaliteitsproducten van deze prachtige merken mogen werken.