Geschiedenis van Schildersbedrijf Willems

Ons bedrijf bestaat inmiddels al bijna 50 jaar! Bijna een halve eeuw aan vakmanschap, kennis en kunde op het gebied van schilderwerk en glasrenovatie. In Landhorst gestart en in de jaren 90 verhuisd naar Rijkevoort. Met inmiddels een team van ruim 25 vakmensen zijn wij dé vakschilder van de regio Land van Cuijk. 

Schildersbedrijf Willems is in april 1974 opgericht door Wim en Ilda Willems. In dat jaar bouwden ze een woonhuis met een kleine loods om officieel per 1 december 1975 het Schildersbedrijf samen op te starten. In de eerste jaren bestond het werk voornamelijk uit het realiseren van glas- en schilderwerk in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Al snel werden twee vakmensen aangenomen ter versterking.

In 1977 werd de werkplaats met winkel en magazijn gebouwd en groeide het bedrijf verder. Wegens gebrek aan uitbreidingsmogelijkheden in Landhorst, werd in 1994 een nieuwe werkplaats met spuiterij, kantoorruimte en woonhuis gebouwd aan de Veldweg 13 te Rijkevoort. Vanuit hier heeft Willems zich ontwikkeld tot een compleet en toonaangevend schildersbedrijf in de regio Land van Cuijk.

In 2016 hebben Piet en Marijke het stokje overgenomen van hun ouders en is het familiebedrijf doorgegroeid tot een team van ongeveer twintig professionals. Ruim veertig jaar vakmanschap gecombineerd met een frisse blik.