Ons team met vakmensen

Schildersbedrijf Willems werkt met een vast team aan vakmensen.  Schilders, glaszetters en timmermannen werken iedere dag aan de meest mooie en uitdagende projecten in de regio. We hebben alle specialiteiten onder één dak.

Veel van onze mensen zijn al heel lang in dienst en samen vormen we een hechte club. Daarmee garanderen wij flexibiliteit, duurzaamheid en een volledige ontzorging van onze opdrachtgevers. En daar zijn we erg trots op. Wij leveren een totaalpakket met alles onder één dak. Op de pagina diensten, vindt u meer over onze mogelijkheden en specialismen.

Schildersbedrijf Willems beschikt over een team van meer dan 20 schilder- en timmerprofessionals.  Daarmee kunnen wij zowel kleine als grote projecten aan, zonder dat u in de problemen komt met planning of oplevering. Onze mensen wonen allemaal in de regio Land van Cuijk en Maasduinen, waardoor we vaak snel en flexibel zijn. 

Wil jij ook werken in een team met specialisten en werken aan de mooiste projecten? Neem dan gerust eens contact met ons op.