Schilder Venlo

Zoekt u een schilder in Venlo die breed inzetbaar is? Dan bent u bij Schilder Willems bij het juiste adres. We kunnen u ontzorgen op het gebied van schilderwerkzaamheden die bijdragen aan het langdurig beschermen van uw kozijnen of muren. Hierdoor kan slijtage of onderhoud voor een langere periode van tijd voorkomen worden. Naast de beschermende factor van onze schilderwerkzaamheden, kunnen deze ook een compleet nieuwe impuls geven aan het interieur of de uitstraling van uw pand. Als specialistisch schildersbedrijf zijn wij vrij breed inzetbaar. Dit wil zeggen dat we zowel als binnenschilder en als buitenschilder acteren.

Werkzaamheden als schilder in Venlo

Als all-round schildersbedrijf uit Venlo kunnen wij u helpen bij het uit handen nemen van al uw schilderwerkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schilderen van kozijnen, muren, het plafond of de dakkapel. Met meer dan veertig jaar ervaring hebben wij de gekste situaties meegemaakt, waardoor we altijd goed voorbereid aan uw opdracht beginnen. Naast schilder in Venlo kunnen wij u ook helpen met de volgende diensten: spuitwerk, beglazing, timmerwerk, kleuradvies, wandbekleding en verder is het mogelijk om uw verf bij ons schildersbedrijf in Venlo in te kopen.

Buitenschilder in Venlo

Als buitenschilder in Venlo kunnen wij de buitenkant van uw woning of bedrijfspand volledig voorzien van een geheel nieuwe laag verf. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat eventuele slijtage of beschadigingen niet meer zichtbaar zijn. Verder is uw pand door deze extra laag beter beschermd tegen slijtage in de jaren die gaan komen. Als schilder in Venlo zorgen wij ervoor dat uw pand weer jaren beschermd is tegen de wisselende weersomstandigheden waar panden in ons land mee te maken krijgen. Naast het onderhoud zorgt de nieuwe lik verf voor een compleet nieuwe uitstraling. Wanneer uw bedrijfspand bijvoorbeeld van een nieuwe lik verf voorzien is, dan geeft dit een goed en verzorgd beeld naar uw klanten en potentiële klanten. Wanneer deze partijen bij u langskomen, dan is het pand het eerste beeld wat zij van uw bedrijf zien. Als schilder in Venlo verzorgen wij uw pand van een nieuwe uitstraling en verhogen wij de levensduur van uw pand aanzienlijk. Doordat wij werken met verschillende soorten verven hebben we voor iedere situatie een passend verfsysteem.

Binnenschilder in Venlo

Een binnenschilder in Venlo kan aan de slag gaan met het schilderwerk aan de binnenkant van uw woning of bedrijfspand. Dit kan een goede zet zijn wanneer er op uw muren of kozijnen slijtage of beschadigingen zichtbaar zijn. De nieuwe kleur zorgt er dan voor dat uw pand weer als nieuw oogt en deze goed aansluit bij het interieur van uw woning. Onze specialisten kunnen naast het aanbrengen van een nieuwe laag verf ook bezig gaan met het schuren, verwijderen van oude verf en het aanbrengen van kleine reparaties. Als schildersbedrijf in Venlo staat wij al 40 jaar voor het leveren van hoogwaardige kwaliteit en het bieden van een zeer goede service. Wist u bijvoorbeeld dat we ook een onderhoudsplan hebben waarmee u uw woning voor meerdere jaren goed in orde houdt?

Garantie schilderwerk buiten: vijfjarig onderhoudsplan

Met een goed onderhoudsplan bent u voor lange tijd verzekerd van een goed verzorgd verfsysteem. Wanneer wij het werk onder het Huisschilderplan® keurmerk bij u uitvoeren, ontvangt u een garantiecertificaat. Dit betekent dat wij regelmatig het buiten schilderwerk komen inspecteren en zo nodig bijwerken. En u heeft geen zorgen meer, uw huis is voor lange tijd beschermd tegen weer en wind.

Ervaren schilder uit Venlo met verschillende verfsoorten

Door onze ervaring in het schildersvak weten we inmiddels exact per situatie welke soort verf er gevraagd wordt. Tegenwoordig bestaan er professionele soorten verf, waarmee ook in de winter geschilderd kan worden. De verschillende verfsoorten die wij veelal gebruiken kunnen onderscheden worden in de volgende categorieën: hoogglans, zijdeglans, lakverf, beits, alkydverf en structuurverf. Deze verschillende verfsoorten worden afhankelijk van de situatie toegepast.

Hoogglans lakverf:

Deze verfsoort wordt vooral gebruikt bij het verven van deuren en raamkozijnen en heeft een glanzende uitstraling. Een hogere glansgraad voorkomt meer vuilaanhechting, waardoor de verflaag mooier blijft.

Lakverf:

Lakverf heeft een beschermende functie. Door de harde toplaag is deze verfsoort extra geschikt voor schilderwerk buiten. Deze verfsoort geeft houtwerk aan de buitenkant van uw woning een robuuste kras- en stootvastheid. Zo is geverfd houtwerk aan de buitenkan beter beschermd tegen weersinvloeden dan 'kaal' hout.

Beits:

Beits is geschikt voor onder andere schuttingen en tuinhuizen. Beits is over het algemeen kleurloos en behoud de warme uitstraling van het hout. Als buitenschilder kan deze verfsoort niet aan het geheel ontbreken.

Alkydverf:

Ook deze verfsoort wordt vooral gebruikt bij het schilderen van houten ondergronden als kozijnen, deuren en geveltimmerwerk. Zowel voor binnen als buiten schilderopdrachten is alkydverf een veel voorkomende verfsoort.

Structuurverf:

Structuurverf zorgt voor een verrassend effect en is voor veel verschillende mogelijkheden toepasbaar. Met het gebruik van structuurverf bent u als schilder zeer flexibel. Door het ruwe oppervlak dekt deze verfsoort zeer goed.

Schilder in Venlo: wij helpen u bij het kiezen van de juiste kleuren

Naast het schildervak kunnen wij u ondersteunen bij het kiezen van een nieuwe verfkleur. Wanneer u nog niet zeker weet welke verfkleur u toe wilt gaan passen op u pand, dan kunnen wij u daarin ondersteunen met een kleurenadvies. Tijdens dit advies zullen we op basis van uw behoeften, wensen en smaak een kleurenpallet samenstellen wat geheel aansluit bij uw interieur. Door op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen, en door onze ervaring te weten wat wel en wat niet kan, kunnen wij u hierin maar al te goed bijstaan.

Schilder Venlo: zelf doen of uitbesteden?

Ondanks dat het zeker voordelen heeft om zelf met een kwast of roller aan de slag te gaan, is het verstandig om het werk bij echte onderhoudsklussen uit te besteden aan een specialistische schilder. Zo hebben wij als schildersbedrijf de vakkenis, ervaring en ervaring om van uw pand weer een compleet nieuwe beleving te maken.

Naast dat wij alle expertise en materialen al in beheer hebben, bespaart het u daarnaast ook veel tijd, wanneer u uw schilderwerkzaamheden uitbesteed aan een Schilder in Venlo. Indien u toch zelf op de ladder wilt gaan staan, dan raden wij u aan om goed voorbereid aan de slag te gaan. Wanneer u niet goed voorbereid te werk gaat, dan kan dit ten koste gaan van de veiligheid van u en uw naasten. Vooral bij schilderwerkzaamheden, waarvoor een ladder benodigd is, is veiligheid van groot belang. Door onze jarenlange ervaring hebben wij op het gebied van schilderwerk buiten alles meegemaakt. Mede daardoor is niet snel iets voor ons te gek. Als specialist helpen we u graag bij al uw schilderwerk.

Schildersbedrijf Venlo: laat uw schilderwerk uitvoeren door een specialist

Kwaliteit en betrouwbaarheid, daar staan wij als Schilder Willems voor. Al meer dan veertig jaar lang zijn wij de specialist op het gebied van zowel binnen- als buiten schilderwerk. Wij zijn oprecht trots op ons werk en staan te springen om ook voor u aan de slag te gaan. Wilt u meer informatie ontvangen over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Schilder in Venlo gezocht? Vraag dan een offerte aan

Bent u op zoek naar een buitenschilder voor als uw schilderwerk? Dan bent u bij Schilder Willems aan het juiste adres. Zowel voor schilderwerk aan de binnen- en buitenkant van uw woning, kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben wij, in de afgelopen veertig jaar, onze dienstverlening verder uitgebreid naar onder andere spuitwerk, beglazing, timmerwerk en wandbekleding. Neem contact met ons op en schakel een buitenschilder in voor het schilderen van de buitenkant van uw woning.