Winterschilder

Schildersbedrijf Willems schildert de hele winter door. In de (zachte) winter is het juist gunstig om je buitenwerk aan te pakken. In de wintermaanden zijn de temperaturen doorgaans lager en de luchtvochtigheid hoger. De verf droogt langzamer en meer geleidelijk, waardoor er minder kans is op strepen en borstelstreken. Oftewel: ideale omstandigheden voor buiten schilderwerk. Bovendien is het van oudsher vaak wat minder druk in de wintermaanden, zodat wij jouw klus nog sneller kunnen inplannen dan normaal. 

Het schilderen van je kostbare woning of bedrijfspand zorgt bovendien voor extra bescherming tegen mogelijke schade door vocht en vorst. Een goede en kwalitatieve verflaag kan jouw huis beter isoleren en beschermen tegen de winterse elementen.

En wat is er fijner dan aan het begin van de lente weer een mooi opgeknapt huis te hebben dat ook nog eens beschermd is tegen de wisselende weersomstandigheden? 

de-winterschilderr-logo-def_rgb.png

In de wintermaanden kunnen we meestal snel aan de slag met het uitvoeren van de schilderwerkzaamheden. Ben je op zoek naar een winterschilder voor jouw schilderwerkzaamheden? Dan ben je bij schildersbedrijf Willems aan het juiste adres. Bescherm je kostbare bezit en zorg dat je weer fris de lente in gaat!