Ronny Derks: "Het is een kracht van Willems dat ze er een heel team op kunnen zetten."

Als ondernemer weet Ronny Derks uit Rijkevoort maar al te goed waar het om draait: kansen zien én benutten. Toen hij eind 2022 de kans kreeg om in zijn 'hometown' een tweede vestiging te openen, pakte hij deze dan ook met beide handen aan. Ondanks de krappe planning werd begin februari dit jaar de vestiging van Fysiochallenge in Rijkevoort feestelijk geopend. 

"In Sambeek hadden we eigenlijk weinig ruimte meer om verder te groeien. De kans die wij hier in Rijkevoort hebben gekregen, kwam op het juiste moment. En wat is er mooier dan in je eigen geboortedorp te mogen ondernemen? Ik ken de mensen hier, dat werkt erg prettig en vertrouwd. Bovendien is het fijn om ook echt iets te kunnen betekenen voor de leefbaarheid in ons dorp." 

Het bedrijfspand naast de molen Luctor et Emergo is getransfromeerd naar een modern gezondheidscentrum. De verschillende behandel- en wachtruimtes zijn in rustige en prettige kleuren geschilderd, zodat zowel de patiënten als de medewerkers zich thuis en op hun gemak voelen. Omdat de tijd tot de opening relatief kort was, werd onze gezamenlijke uitdaging des te groter. Daarbij wilde Ronny en zijn team ook zelf een aantal zaken uitvoeren, wat uiteraard geen enkel probleem is. Het is dan extra belangrijk om alles goed op elkaar af te stemmen en duidelijke afspraken te maken. 

"Enerzijds wilden wij zelf ook dingen aanpakken en anderzijds was de planning erg krap. Dit konden wij gelukkig erg goed afstemmen met Schilder Willems, onze communicatie verliep uitstekend. En wat erg fijn was, dat toen we echt meters moesten maken in verband met de naderende opening, er direct een heel team voor ons klaarstond. Daarmee waren wij erg geholpen. En bovenal zijn we erg blij met het resultaat.”

Foto's over dit project zijn te vinden onder project Fysiochallenge