Roel van Dijk: "Uitbesteden aan de specialist"

Roel van Dijk uit Boxmeer staat al jaren aan het hoofd van het familiebedrijf. Als DGA van Mondial van Dijk Verhuizingen en van Dycke Art Storage, weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om als dienstverlener onderscheidend te zijn. 

"Als verhuisbedrijf moet je echt meerwaarde bieden. Net als bij schilderwerk, kunnen particulieren ook zelf hun verhuizing regelen. Het kost ze vaak een flink aantal vakantiedagen en bovendien moet er een busje worden gehuurd. En de helpende vrienden verwachten na afloop een feestje of BBQ. Voor hetzelfde geld kun je het uitbesteden aan de specialist, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Wel zo overzichtelijk en ontspannen."

Van Dycke Art storage faciliteert de opslag en tentoonstelling van kostbare kunstobjecten. Veiligheid en klimaatbeheersing zijn hierin essentieel. Daarom werd er gezocht naar de ideale locatie, die werd gevonden in een oude bunker. Gebouwd in de jaren tachtig door het Engelse leger voor het geval er een atoomoorlog zou ontstaan. Een betonnen bak, waarbij afgevraagd werd hoe daar ook nog iets moois van te maken.

“Voor het inrichten van onze bunker heeft Schildersbedrijf Willems ons uitstekend geholpen. Piet is een vakman met een frisse blik, die duidelijk weet wat wel en ook niet kan. Het creatieve advies van Marijke werkt inspirerend, ze denkt écht mee. Net zoals wij dat zijn, is schildersbedrijf Willems een echt familiebedrijf. Dat merk je, je weet wat je aan elkaar hebt en je kunt elkaar vertrouwen.”

Meer foto's over dit project zijn te vinden onder project Bunker.