Martijn Willems: "Mijn pand is mijn visitekaartje"

Martijn Willems, makelaar in het Land van Cuijk, weet dat het even tijd kost om van je eigen huis ook echt een thuis te maken. Het kopen van een huis doe je niet zomaar, dat is een grote en belangrijke stap. Samenwerken met partners die echt meedenken en waarop je kunt bouwen, is dan erg fijn.

"Afgelopen zomer ben ik met mijn gezin verhuisd naar een andere woning. Mede dankzij het advies en de expertise van schildersbedrijf Willems is het geworden wat we voor ogen hadden. Mijn pand is letterlijk mijn visitekaartje geworden"

Martijn heeft ook een samenwerkingsverband opgezet met kwaliteitspartners uit de regio, onder de naam Martijn & Co. Want bij de koop of verkoop van een huis gaat het niet alleen om de diensten van de makelaar. De partners van Martijn & Co zijn met zorg geselecteerd op basis van vakmanschap en betrouwbaarheid. 

"Daarom heb ik er ook voor gekozen om schildersbedrijf Willems te vragen mijn nieuwe pand aan te pakken. En dat is erg goed bevallen. Tijdens de renovatie hadden we een vast aanspreekpunt, wat erg prettig is. Niet continu nieuwe mensen over de vloer. Bovendien werd tot in detail geadviseerd, bijvoorbeeld over de kleur van de plinten. Dan zie je dat echt vakmanschap het verschil maakt"

Meer foto's over dit project zijn te vinden onder project woonhuis Cuijk.