Familie Joosten: "Het contact met Willems was erg prettig"

Familie Joosten bouwde afgelopen jaar letterlijk aan hun eigen droomhuis. Het schilderwerk (binnen), vormde een van de laatste klussen voordat ze het huis ook konden bewonen. Een huis bouwen is kostbaar en tijdrovend, het vraagt wat van je gezin, weet ook Ellen Branje-Joosten. 

"In de laatste fase van de bouw wilden wij ook graag onze tijd aan het gezin kunnen besteden. We hebben daarom heel bewust gekozen voor de hulp van een vakkundige schilder uit de buurt. Binnen 10 dagen was de klus door schilder Willems geklaard. Het gaf ons een heel fijn gevoel om het los te kunnen laten en te kunnen genieten van ons gezin”

Een deel van de werkzaamheden werd in eigen beheer uitgevoerd. Het is dan belangrijk om alles goed op elkaar af te stemmen en duidelijke afspraken te maken. Planning en communicatie zijn daarin essentieel. 

"Het contact met Willems was erg prettig. Marijke denkt echt met je mee en in mogelijkheden. Ook over de dingen die wij zelf wilden doen. Bovendien werd er snel gehandeld en de kleine dingen die er speelden werden direct aangepakt. Iedere avond werd de boel netjes achtergelaten, zodat wij geen enkele hinder hebben ondervonden"

Meer foto's over dit project zijn te vinden onder project woonhuis Overloon.