Antoine Achten: "Oprechte liefde voor het vak"

De Kemp in Vortum-Mullem is een unieke locatie centraal gelegen in het oudste landschap van Nederland, het Maasheggengebied rondom Boxmeer. De woning is door het gerenommeerde architectenbureau Onix gemodelleerd naar een klassieke Brabantse langgevelboerderij en in 2014 opgeleverd. In het huis bevinden zich twee bijzonder ingerichte gastenkamers en een ruimte waar kan worden vergaderd of waar workshops en trainingen gegeven kunnen worden.

“Als je de gelegenheid bent krijgt om ‘onder architectuur’ een heel bijzonder en uniek huis te bouwen, dan wil je daar alleen de beste vakmensen bij betrekken. Maar minstens zo belangrijk als kwaliteit en vakmanschap is de betrokkenheid bij de opdracht."

De Kemp biedt in alle opzichten kwaliteit. Of het nu gaat om de kamers, de omgeving of de gastvrijheid. Dat laatste is misschien nog wel het allerbelangrijskte. Mensen moeten zich op hun gemak voelen en tot rust komen, vindt Antoine Achten. Bij De Kemp moeten de gasten na hun verblijf met een fris hoofd vertrekken.

"Wij werken graag met mensen samen. Liefde voor het vak en de wil om samen een bijzondere prestatie te leveren. Alleen dan is het mogelijk om een project honderd procent te laten slagen. Daarom waren wij blij met de samenwerking met de mensen (!) van Willems.”

Meer foto's over dit project zijn te vinden onder De Kemp Bed & Breakfast