Eefke Peters "Letten op ieder detail"
Eefke Peters
"Letten op ieder detail"

Eefke Peters, eigenaar juwelier Le Blanc

Op de plek waar ooit edelsmid Le Blanc zijn werkbank had staan, startte bijna tweehonderd jaar later Eefke Peters haar prachtige zaak Le Blanc in Boxmeer. Als juwelier en edelsmid ontwerpt en maakt ze de meest prachtige sieraden. Een combinatie van vakmanschap en kwaliteit levert de beste resultaten op.
 

"Toen ik in 2014 startte met Le Blanc wist ik precies wat ik wilde. Ik wilde werken met een partner die topkwaliteit levert. Gelukkig zijn de vakmensen van schildersbedrijf Willems net zo perfectionistisch als dat ik ben. Ook zij letten op ieder detail."

Het prachtige pand van Le Blanc is gebouwd in 1890, waar tijdens de renovatie nadrukkelijk rekening mee is gehouden. Door de winkel en de werkplaats te scheiden met een glazen pui, kan de bezoeker in de winkel het ambacht van Le Blanc van dichtbij ervaren. 

"Piet en Marijke staan altijd voor je klaar en denken écht met je mee. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen met uiteindelijk een prachtig resultaat. Ons pand straalt nu precies uit wat we voor ogen hadden. Ja, ik ben erg tevreden over schildersbedrijf Willems."

Meer foto's over dit project zijn te vinden onder project Le Blanc.