Nieuwe generatie aan het roer

Piet en Marijke Willems, broer en zus, staan sinds enkele jaren aan het roer van het Rijkevoortse schildersbedrijf. Ze hebben het stokje overgenomen van hun ouders, die op de achtergrond nog actief in het bedrijf aanwezig zijn. Piet en Marijke bewegen zich nadrukkelijker op de markt. Er waait een frisse wind bij Schildersbedrijf Willems, waarbij kwaliteit en vakmanschap nog steeds voorop staan.
 

“Mijn vader en mijn broer zijn vakidioten. Ze hebben onze mensen altijd uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen, maar zijn in de tussentijd eigenlijk vergeten de wereld te vertellen hoe divers ons bedrijf wel niet is. We hebben een breed pakket aan expertises in huis. Daarmee kunnen we elke klant helemaal ontzorgen.”

Piet en Marijke vullen elkaar ontzettend goed aan. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop. Piet denkt in duurzaamheid, in lange termijn. Iets grondig aanpakken, zodat een klant er voorlopig geen omkijken meer naar heeft. Marijke is creatief en heeft een scherp oog voor detail. Bovendien is ze op de hoogte van de laatste trends op het gebied van interieur.

“Wij staan al meer dan veertig jaar voor kwaliteit. Vooraf duidelijke afspraken, die we gewoon nakomen. Omdat we weten waarover we het hebben, heeft de klant geen last van onverwachtte verrassingen of meerwerk. Of het nu gaat om de aanpak van een woonhuis, het stijlen van een kinderdagverblijf of het renoveren van een school. Wij zorgen voor een optimaal resultaat."